fredag 24 maj 2013

Trevlig helg!

Äntligen fredag igen! Här har vi firat in helgen med hämtmat och så har jag köpt hem Lokas nya smaker, lemon pie, chocolate shake och strawberry icecream. Choklad-vatten låter ju mkt märkligt och inte så gott, men jag älskar ju choklad så jag var tvungen att testa. Och jo den var jättegod! Jordgubb var inte heller så tokig. Citronpaj har jag inte hunnit smaka än.  Nu ska jag göra lite här hemma, sen kryper jag ner i soffan...



Önskar er en fin helg!

söndag 19 maj 2013

Ljuvlig tid

Hoppas ni har en fin pingsthelg! Jag kan inte klaga, har hunnit en del i hemmet, gjort lite ärenden, myst på balkongen, njutit av fint väder och ätit god mat. Imorse blev det en morgonpromenad och då tog jag lite bilder på vår vackra stad Örebro. Det var en stilla söndagmorgon och folk började röra på sig. Tycker denna tiden är en ljuvlig tid, när det börjar grönska och man vet att man har en underbar tid framför sig. Semester, grillkvällar, iskalla bad, läsning i skuggan, utflykter och annat roligt som man har framför sig...Ljuvliga tider!
Svartån låg stilla och spegelblank denna morgon...

Vackert tulpanarrangemang och i bakgrunden skymtar körsbärsträd och slottet.

Önskar er en fortsatt fin söndag!

fredag 17 maj 2013

Trevlig helg!



Med en bild på en liten myskille önskar jag er en fin helg! Idag kom sommarvärmen och jag har suttit ute och läst hela kvällen- underbart! Nu blir det mys i soffan resten av kvällen...

Trevlig helg! 

tisdag 14 maj 2013

Loppisfynd

För ett tag sedan blev det ett loppisbesök och detta fick följa med hem denna gång: 


Tre böcker, två ljuslyktor och en kruka. Den rosa ljuslyktan och krukan hamnade på balkongen. Atlas var som vanligt nyfiken på de nya sakerna...

Närbild på böckerna, en kokbok från Arla med lättlagade rätter, en reseguide över Sverige (kommer väl till pass nu till semestern) samt Twin Peaks, Laura Palmers hemliga dagbok, en bok som jag velat läsa sedan många många år tillbaka. Äntligen fick jag det!
Tack för titten!

fredag 10 maj 2013

En slingrande dag...

Förra helgen var jag och min mamma på en liten utflykt till Öby Kulle som är ett ställe där ormar samlas varje år innan de ger sig ut i markerna. Dessvärre verkade de flesta ormar gett sig av redan, men vi såg några stycken i alla fall.



Vi besökte även naturreservatet Sörön, där det var alldeles vitt av vitsippor på marken. Jättevackert!




Tack för titten!

torsdag 9 maj 2013

Bilder från 1 maj

Tänk vad skönt det är med en ledig dag mitt i veckan såhär! Tänkte det kunde passa bra att visa några bilder från förra veckan, då vi var lediga tillsammans den 1 maj. Vi hade verkligen tur med vädret denna dag, det blev en riktigt somrig dag och vi firade dagen med bl a en härlig långpromenad, långfrukost med färskt bröd och grillpremiär på balkongen. Här kommer lite bilder från dagen:


Atlas vill ha frukost!


Herkules funderar på att gå ut på balkongen en stund...

En bild från vår morgonpromenad.



Blev en väldigt gul frukost denna morgon...


Årets första fika på balkongen, med saft och nybakt vaniljbulle från bageriet. Atlas vill också smaka...



Äntligen kan man sitta ute och njuta med lite läsning!



Grillpremiär! Mums vad gott!


 Önskar er en fortsatt fin dag!

onsdag 8 maj 2013

Trevlig helg!



Med en bild på min goda och vackra sushimiddag jag åt förra helgen önskar jag er en trevlig Kristi Himmelfärdshelg! Det har varit lite tyst här på bloggen det senaste, vilket mestadels berott på att jag inte lyckats lägga in några bilder. En blogg med bara text är ju inte så kul...Men nu har jag lyckats komma på ett sätt, fick lura blogspot lite, vi får se hur länge det funkar...Hursomhelst nu ska det bli skönt med lite extra ledigt såhär mitt i veckan!

Önskar er en fin helg!