måndag 26 februari 2007

Jag vill ha vår!

Nu är jag trött på all snö och all kyla, jag vill ha vår! Efter december, jul och nyår finns det liksom ingen mening med snön längre.

I helgen fick vi besök av min mamma med sambo, då fick vi bland annat två fina buketter med tulipaner, som nu står på köksbordet och soffbordet och sprider lite vårkänsla. Vi gjorde även ett besök på IKEA där vi inhandlade ett stort skrivbord, som vi ska ställa båda datorerna på, så jag får en helt egen pysselhörna. Nu har jag ett och samma skrivbord som pysselbord, databord och pluggskrivbord, vilket inte längre fungerar så bra. Bilder på min nya pysselhörna kommer senare, just nu ser det ut som en orkan dragit fram hemma hos oss!

Lite bilder från helgen kommer här:






Nu är verkligen Atlas överallt i lägenheten!

torsdag 22 februari 2007

Några bilder från idag...


Hjälp! Vår katt är en alien!




Såhär har det sett ut utanför vårt fönster mest hela dagen- snö snö och mera snö. Och kallt!


Ett härligt blått flerraddigt armband på memorywire. Tyvärr är det inte till mig själv (älskar ju blått), utan en beställning. Hoppas kunden blir nöjd!

tisdag 20 februari 2007

söndag 18 februari 2007

Söndag kväll...

Jaha då var ännu en helg till ända... Har pluggat en del i helgen, varit nere på stan med sambon och tagit en lördagsfika på nation samt kollat på film. Har pysslat lite i helgen också, men jag får ta bilder sen när det är ljust istället. Imorgon är det nya tag med studierna som gäller.

En tråkig sak som hände i helgen var att min slöjstjärtshane Råttan dog, efter en lång tids sjukdom. Visst är det bara en fisk, men han har funnits i våra liv i ca fem år och varit med om så mycket, bilresor, flyttar, sjukdom, strömavbrott m m. Det känns tomt att bara ha en bamsefisk kvar nu. Det kändes onödigt att slöjstjärtshonan och en mobbad black molly skulle få ha hela det stora akvariumet för sig själva, så jag flyttade över alla fiskar från det lilla akvariumet och än så länge verkar det gå bra. Så nu har vi bara ett akvarium kvar, får se hur länge det lilla får stå tomt... Just det, ett till yngel har det blivit, men vi vet inte riktigt vad det är för något än..

Såhär ser "akvariumavdelningen" ut för tillfället:


En bamsefisk och en massa småfisk. I den lilla buren till vänster bor det lilla mystiska ynglet. Ska bli spännande att se vad det är!

torsdag 15 februari 2007

EFIT 140207

Jaha här kommer då min alla hjärtans dag i bilder. Jag kom på att det var EFIT dag lite sent, men innan bilderna så duschade jag, åt frukost, och pluggade vid datorn, så ni missade inget spännande!

För er som vill veta mer om EFIT kan läsa här (klicka på här).


10.13. Har precis duschat och när jag kommer ut blir jag snart påminnd om vad Atlas haft för sig tidigare på morgonen...


11.30 Pluggar. Håller på att skriva ett PM till en av de kurser jag läser.


12.45 Dagens lunch: Tomatsoppa med några räkor i.


13.56 Hungrig igen. Tar en bit kladdkaka som blivit kvar sen helgen.


14.47 Fortsätter med mitt PM.


15.34 Tar en paus i pluggandet och fixar lite med min blogg.


16.53 Städar akvariumena.


17.27 Gör iordning mig för alla hjärtans dags firandet- middag på grekisk restaurang.


Runt 18- tiden- Glömmer såklart ta kort på maten, så det får bli ett på kvittot istället. Gott var det!


19.51 Smsar lite till nära och kära och önskar en fin kväll.


20.35 Vi sätter på en film och äter lite kladdkaka.


21.23 Färglägger några stämplade motiv medans vi ser på filmen.


22.09 Fortsätter kolla på film och försöker gosa med kissen, som inte tycks kunna vara still mer än två sekunder.


23.46 Nu är det läggdags. Passar på att visa en dålig närbild på den fina rosen som jag fick av Stefan tidigare på dagen. Godnatt!

onsdag 14 februari 2007

Alla hjärtans dag!

Jaha då var det alla hjärtans dag igen då! Skickade några hjärtekort igår, hoppas att de kommer fram idag. Igår kväll testade jag på decoupage med servetter, inte helt lätt må jag säga. Men resultatet ser ni här nedanför. Ikväll blir det middag på restaurang och sen går vi nog hem och kollar på nån film. Mysigt värre! Bilder på min hjärtedag kommer nog imorgon, då det är ännu en EFIT dag idag, vilket jag nyss kom på.

Ha en riktigt fin alla hjärtans dag!


Alla hjärtans dags ljus med dekoupage.


Alla hjärtans dagsljus med pärlor- testade att trä på pärlor på en bit memorywire och sno runt ett ljus- tyckte det blev fint!


En LO om mina grabbar, Atlas och Stefan, som jag gjorde igår kväll.



Snyggade till min LO om vårbalen, satte dit en annan rubrik och lite krusiduller- blev finare så tycker jag.


Ett litet grattiskort där jag färglagt rosvasen med mina distresser- älskar dem!

tisdag 13 februari 2007

Mer smycken!

Om ni undrar varför jag pärlat som en galning den senaste tiden, så beror det på att min jättesnälla svärmor sålt massor av mina smycken. Jättekul! Tack så jättemycket L! Som ett litet tack så fick hon botanisera bland mina pärlor och göra vad hon ville och hon valde då att göra ett blått berlockarmband med matchande örhängen. Tyvärr glömde jag att fota det, men jag kan lova att det blev jättesnyggt!

Här kommer lite av mina senaste alster. Denna gång är smyckena inscannade, då det var mörkt ute och jag hade lite brådis, så smyckena kommer inte riktigt till sin rätt tyvärr.